• Politica de retur

  CONDITII DE RETUR

  1. Poti returna produsele achizitionate de pe site-ul www.echipamentedecuratenie.ro in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier. Pentru a fi luat in considerare returul, formularul de retur de pe site poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii de catre curier.

  2. Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 zile de la data livrarii.

  3. Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deterioarate de catre tine: urme de uzura sau folosirea excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

  4. Trebuie sa returnezi produsele insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator / distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

  5. Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

  6. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate,doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

  7. Costul de transport pentru retur este suportat de catre cumparator. 

  8. Vanzatorul se obliga sa returneze costul produsului returnat in termen de 15 zile de la data la care s-a facut receptia produsului returnat, s-a constatat indeplinirea conditiilor de retur si acesta a fost aprobat.Aceasta obligatie a vanzatorului se va onora in conditiile in care cumparatorul va indica un cont bancar corect prin email,whatsapp sau sms.
  Corectitudinea contului este responsabilitatea exclusive a cumparatorului..

  9.  In masura in care la receptia produselor returnate se constata ca nu sunt indeplinite conditiile anterioare, returul va fi refuzat si produsul va fi restituit cumparatorului.