• Spalatorie automata cu perii pentru camioane Karcher TB 46
  Disponibilitate: Pre-Order

  TB este o spalatorie tip portal pentru curatarea exterioara automata a vehiculelor utilitare. Vehicolul este pozitionat de catre client, dupa care portalul ruleaza peste vehicolul care trebuie spalat si il curate pe acesta in functie de programul ales individual.

  Pot fi spalate vehicule utilitare precum camioane, camioane cu remorci, tractoare, autobuze sau pick-up-uri in toate tipurile lor de executie. Cu sau fara spoiler, cu sau fara bord de incarcare sau cu cele mai diferite tipuri si pozitii de oglinzi. Latimea maxima admisa la spalare este de 2,90 m si inaltimea maxima admisa la spalare este de 5,05 m. Exista patru inaltimi a constructiei metalice, principial constructia metalica ofera posibilitatea ca inaltimea de spalare sa fie redusa cu pana la 300 mm in pasi de cate 100 mm. Astfel TB poate fi ajustata oricand la fata locului conditilor individ
  uale. Suplimentar inaltimii TB poate fi redusa si in latime cu 200 mm. 
  Instalatia de baza este galvanizata si in functie de solicitare poate fi vopsit cu pulbere in camp electrostatic in OF 302 (RAL-Design 7500). Pe partea dreapta este cutia electrica, pe partea dreapta cutia de apa si media. Ambele cutii fabricate din material sintetic de inalta calitate sunt usor accesibile din partea frontala. Portalele sunt dotate standard cu cate doua perechi de celule fotoelectrice pentru o captura mai buna a conturului si pentru sporirea sigurantei. 

  TB 46 Spalatorie tip portal -SE CONFIGUREAZA IN FUNCTIE DE SOLICITAREA CLIENTULUI

  PRETUL FINAL IN FUNCTIE DE CONFIGURARE!

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
     Rău           Bun
  Captcha

  Etichete: spalatorie protal, spalatorie portal karcher, spalatorie camioane, spalatorie autobuze