• Despre noi

  Suntem echipamentedecuratenie.ro -magazin online de echipamente de curatenie profesionale, o echipa tanara, dinamica si dornica de a contribui, prin calitatea serviciilor noastre, la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic, si, implicit, la dezvoltarea acestuia.

  Am hotarat sa oferim sansa de a beneficia de serviciile unui magazin online unei game mai largi de persoane, practicand preturi accesibile si pastrand totodata cel mai bun raport calitate/pret.

  Cine isi doreste sa evite aglomeratia din magazinele clasice si timpul pierdut in trafic poate primi acasa sau la sediul firmei produsele de care are nevoie. Beneficiati de consultanta specializata in alegerea produsului potrivit nevoilor dumneavoatra.

  Acum este posibil iar noi suntem la dispozitia dumneavoastra cu produse alese cu grija, pentru a respecta standardele de calitate ale marcilor pe care le reprezentam si termenele de garantie legale..

  Vom lucra in continuare la imbunatatirea site-ului si a serviciilor dar si a numarului si diversitatii produselor tocmai pentru a va surprinde pozitiv, pentru a va mentine viu interesul.


  Cu prietenie,

  Echipa Best Cleaning Tools