• Termeni si conditii

  1. Informatii despre site

  Site-ul web echipamentedecuratenie.ro este administrat de S.C. Best Cleaning Tools S.R.L, RO 33628690, J12/2802/2014.; adresa: Floresti, Str. Stejarului, Nr. 1A, Ap. 1A, Jud. Cluj.
  Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

  2. Acceptarea conditiilor

  Utilizarea site-ului echipamentedecuratenie.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

  Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 
  In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet. 
  echipamentedecuratenie.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

  3. Drepturile de autor

  Informatiile publicate pe bestcleaningcenter.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al S.C. Best Cleaning Center S.R.L. care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@echipamentedecuratenie.ro.

  4. Incheierea contractului

  Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul echipamentedecuratenie.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate S.C. Best Cleaning Tools S.R.L. - administrator site, respectiv prin telefon sau e-mail.
  Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
  Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de S.C. Best Cleaning Tools S.R.L., in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

  Ofertele si preturile afisate pe site-ul echipamentedecuratenie.ro sunt valabile maxim 12 ore.

  Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 ore si maxim 90 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
  Produsele sunt disponibile in limita stocului.

  5. Limitare raspundere echipamentedecuratenie.ro

  Site-ul echipamentedecuratenie.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
  Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului echipamentedecuratenie.ro, in totalitate sau partial.

  6. Anulare comanda

  echipamentedecuratenie.ro (administrat de S.C. Best Cleaning Tools S.R.L.) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

  In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, echipamentedecuratenie.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva, fara o notificare prealabila.

  S.C. Best Cleaning Tools S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, S.C. Best Cleaning Tools S.R.L. are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 
  Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

  • preturile afisate pe site-ul echipamentedecuratenie.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
  • produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
  • tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
  • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

  7. Garantii

  Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

  Garantia este de doua tipuri:

  a. obligația legala a vanzatorului (garantie legala de conformitate)

  si/sau

  b. orice angajament asumat de vanzator sau producator (garantie comerciala) fata de consumator, fara solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a pretului platit de consumator, de reparare sau de inlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor enuntate in declaratiile referitoare la garantie sau in publicitatea aferenta. Termenul de garantie legala de conformitate este de 2 ani si se calculeaza de la data livrarii produsului, conform Legii 449/2003.

  8. Litigii

  Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului S.C. Best Cleaning Tools S.R.L.

  9. Protectia datelor

  Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de S.C. Best Cleaning Tools S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

  Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tau determina anularea comenzii.

  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@echipamentedecuratenie.ro. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei.

  In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA. 

  In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane, S.C. Best Cleaning Tools S.R.L. si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice. 

  Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate niciodata pe serverele S.C. Best Cleaning Tools S.R.L. sau cele ale Romcard SA.

  In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 

  ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI [www.echipamentedecuratenie.ro] SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [www.echipamentedecuratenie.ro], VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.echipamentedecuratenie.ro] SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

  Modalitati de plata:

  • ramburs (plata se face in lei, la livrare, agentului de curierat)
  • ordin de plata, in baza unei facturi proforme emise de SC Best Cleaning Tools SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii
  • plata on-line cu cardul - cardurile acceptate sunt VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

  Livrarea se face prin:

  • diferite firme de curierat: Fan Courier, Cargus, Nemo Expres etc;
  • ridicarea din showroom-ul propriu.


  *** echipamentedecuratenie.ro nu vinde in strainatate